Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Whirlpool WSIO 3O34 PFE X Beépíthető mosogatógép

129.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Whirlpool WSIO 3O34 PFE X Teljesen beépíthető mosogatógép

  • 10teríték
  • 6Sense technológia
  • PowerClean
  • D energiaosztály

Leírás

6.Érzék Technológia - Maximális hatékonyság, ragyogó edények.

A Whirlpool bebizonyítja, hogy a mosogatás élvezetes is lehet. Csak kapcsolja be a 6.Érzék programot a mosogatógépben, és a fejlett technológia hatékonyan eltávolítja a legösszetettebb foltokat, a rászáradt ételmaradékokat és a zsírt. A 6.Érzék program érzékelői beállítják a mosogatás hőmérsékletét, idejét és teljesítményét, hogy az edények mindig tiszták legyenek.

PowerClean- A makacs szennyeződéseknek semmi esélyük!

Nem kell többé beáztatni az edényeket a makacsabb szennyeződések miatt. Csak kapcsolja be a PowerClean Pro funkciót, és a magas víznyomással működő fúvókákból precízen irányított vízsugár a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja.

NaturalDry szárítási rendszer

Természetes megoldás, a tökéletesen száraz edényekért.

A NaturalDry szárítási rendszer automatikusan kinyitja a mosogatógép ajtaját a szárítási fázis alatt, miután a gép belsejében biztonságos szintre csökkent a hőmérséklet. A megoldásnak köszönhetően gyorsabb az edények száradása, és kedvezőbb a készülék energiafelhasználása is.

3. evőeszközfiókEvőeszközfiók, mellyel még hatékonyabb a helykihasználás.

A készülék 3. szintjén lévő fiók lehetővé teszi a belső tér optimálisabb kihasználását. Tökéletes evőeszközök és kis konyhai kiegészítők számára.

Fényjelzés a padlónFény jelzi a padlón, ha véget ért a mosogatás.

A készülék LED fénnyel jelzi a padlón, ha végzett a mosogatással - egy egyszerű és hihetetlenül praktikus megoldás, amely megkönnyíti a Whirlpool mosogatógép napi használatát.

MultizoneNe várjon addig, amíg a mosogatógép megtelik.

Már nem kell várnia, amíg a mosogatógép megtelik a piszkos edényekkel. A Multizone funkciónak köszönhetően akár már néhány edényt is bármikor elmosogathat - válassza ki a betöltött kosarat, takarítson meg energiát, vizet, és csökkentse a program hosszát.

Inverter MotorA technológia, amely Önnek dolgozik.

Az inverter motorral felszerelt Whirlpool WSIO3O34PFEX mosogatógép tartós és megbízható. Az inverter motor lehetővé teszi a rezgés, a zajszint és a villamosenergia-fogyasztás csökkentését.

IndításkésleltetésIndítsa el, amikor a legmegfelelőbb.

Az indításkésleltetés funkciónak köszönhetően beállíthatja a szükséges programot úgy, hogy az a legmegfelelőbb időpontban kezdődjön el - pl. éjszaka vagy amikor Önnek a legmegfelelőbb.

AquastopA biztonság az első.

A lakás biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért a mosogatógépet speciális vízvédelmi rendszerrel szereltük fel, amely a készülék meghibásodása vagy a víz túlfolyása esetén automatikusan kikapcsolja a mosogatógép vízellátását.

Állítható felső rekeszMég több hely a nagyobb edények számára.

Hányszor fordult már elő, hogy át kellett pakolnia az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet biztosítson egy serpenyőnek vagy tepsinek? Az lehajtható tartótüskéknek köszönhetően megváltoztatható az alsó kosár kialakítása, így a nagyobb edényeknek is jut hely.

Lehajtható támasztékok az alsó rekeszben

Még több hely a nagyobb edények számára.

Hányszor fordult már elő, hogy át kellett pakolnia az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet biztosítson egy serpenyőnek vagy tepsinek? Az lehajtható tartótüskéknek köszönhetően megváltoztatható az alsó kosár kialakítása, így a nagyobb edényeknek is jut hely.

Intelligens zsanérok - Egyszerű beszerelni és kényelmes használni.

Az új WFE2B19X SupremeClean mosogatógép könnyedén és praktikusan szerelhető, valamint tökéletesen illeszkedik minden konyhába, köszönhetően a funkcionalitásnak és a designnak.

Antibakteriális öblítésExtra védelem a baktériumok ellen.

A készüléken egy gombnyomással módosíthatjuk az utolsó öblítés paramétereit, és fertőtlenítő öblítést állíthatunk be, amely hatékony a makacs szennyeződések és a baktériumok eltávolításában is - mindezt fertőtlenítőszerek hozzáadása nélkül.

ÖntisztításÖntisztító program a tökéletes higiénia érdekében.

A speciális program 65 °C-os hőmérsékleten működik, biztosítva a mosogatógép belsejének tökéletes tisztítását. Ez a program eltávolítja a kellemetlen szagokat is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!