Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WHIRLPOOL WFC 3C42 P X SZABADONÁLLÓ MOSOGATÓGÉP

133.900 Ft

Leírás

6.Érzék TechnológiaMaximális hatékonyság, ragyogó edények.

A Whirlpool bebizonyítja, hogy a mosogatás élvezetes is lehet. Csak kapcsolja be a 6.Érzék programot a mosogatógépben, és a fejlett technológia hatékonyan eltávolítja a legösszetettebb foltokat, a rászáradt ételmaradékokat és a zsírt. A 6.Érzék program érzékelői beállítják a mosogatás hőmérsékletét, idejét és teljesítményét, hogy az edények mindig tiszták legyenek.

PowerCleanA makacs szennyeződéseknek semmi esélyük!

Nem kell többé beáztatni az edényeket a makacsabb szennyeződések miatt. Csak kapcsolja be a PowerClean Pro funkciót, és a magas víznyomással működő fúvókákból precízen irányított vízsugár a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja.

NaturalDry szárítási rendszerTermészetes megoldás, a tökéletesen száraz edényekért.

A NaturalDry szárítási rendszer automatikusan kinyitja a mosogatógép ajtaját a szárítási fázis alatt, miután a gép belsejében biztonságos szintre csökkent a hőmérséklet. A megoldásnak köszönhetően gyorsabb az edények száradása, és kedvezőbb a készülék energiafelhasználása is.

VízfelhasználásAlacsony vízfogyasztás, egy innovatív megoldásnak köszönhetően.

A 6. Érzék technológiával rendelkező WFC3C42PX mosogatógép mindössze 9,5 liter vizet fogyaszt, így akár 14 terítékes készletet is elmosogathat az Eco programmal.

EvőeszközkosárBiztonságos hely a kések és villák számára.

Helyezze az evőeszközöket a Whirlpool mosogatógép alsó részén található kosárba, hogy tökéletesen tiszták és fényesek legyenek. A jobb mosogatási eredmény mellett a kosár használatával megvédheti az edényeket a károsodástól is.

MultizoneNe várjon addig, amíg a mosogatógép megtelik.

Már nem kell várnia, amíg a mosogatógép megtelik a piszkos edényekkel. A Multizone funkciónak köszönhetően akár már néhány edényt is bármikor elmosogathat - válassza ki a betöltött kosarat, takarítson meg energiát, vizet, és csökkentse a program hosszát.

Inverter MotorA technológia, amely Önnek dolgozik.

Az inverter motorral felszerelt Whirlpool WFC3C42PX mosogatógép tartós és megbízható. Az inverter motor lehetővé teszi a rezgés, a zajszint és a villamosenergia-fogyasztás csökkentését.

IndításkésleltetésIndítsa el, amikor a legmegfelelőbb.

Az indításkésleltetés funkciónak köszönhetően beállíthatja a szükséges programot úgy, hogy az a legmegfelelőbb időpontban kezdődjön el - pl. éjszaka vagy amikor Önnek a legmegfelelőbb.

AquastopA biztonság az első.

A lakás biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért a mosogatógépet speciális vízvédelmi rendszerrel szereltük fel, amely a készülék meghibásodása vagy a víz túlfolyása esetén automatikusan kikapcsolja a mosogatógép vízellátását.

Állítható felső rekeszMég több hely a nagyobb edények számára.

Hányszor fordult már elő, hogy át kellett pakolnia az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet biztosítson egy serpenyőnek vagy tepsinek? Az lehajtható tartótüskéknek köszönhetően megváltoztatható az alsó kosár kialakítása, így a nagyobb edényeknek is jut hely.

Lehajtható támasztékok az alsó rekeszbenMég több hely a nagyobb edények számára.

Hányszor fordult már elő, hogy át kellett pakolnia az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet biztosítson egy serpenyőnek vagy tepsinek? Az lehajtható tartótüskéknek köszönhetően megváltoztatható az alsó kosár kialakítása, így a nagyobb edényeknek is jut hely.

Intelligens zsanérokEgyszerű beszerelni és kényelmes használni.

Az új WFC3C42PX SupremeClean mosogatógép könnyedén és praktikusan szerelhető, valamint tökéletesen illeszkedik minden konyhába, köszönhetően a funkcionalitásnak és a designnak.

GyerekzárA maximális biztonság érdekében.

A(z) WFC3C42PX mosogatógép gyerekzárral rendelkezik, amely lezárja a mosogatógép kezelőpaneljét. Csak tartsa lenyomva a megfelelő gombokat néhány másodpercig, és a mosogatógép lezárja a beállítások módosításának lehetőségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!