Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Whirlpool W9 821D OX H Kombinált hűtőszekrény, 318L

186.900 Ft

Leírás

Whirlpool W9 821D OX H Kombinált hűtőszekrény, 318L, M:189 cm, Dual No Frost, Elektronikus külső kijelző, 6. érzék technológia, E energiaosztály, Inox

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. No frost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Egy készülék amely, a családi igényeknek megfelel. Üveg polcok, amelyek biztosítják a robosztusságot és eleganciát egyszerre. FreshBox 0° (friss húsok) és FreshBox+ (gyümölcs&zöldség) rekeszek.

 

6. Érzék Precision Control


A 6. Érzék technológia érzékeli a külső változásokból adódó hőmérséklet-változásokat, és gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet az élelmiszerek minőségének megőrzése érdekében a hűtőben és a fagyasztóban is. Megelőzi a fagyási sérüléseket a fagyasztóban

Dual No Frost rendszerKét különálló No frost rendszer biztosítja az ideális környezetet a zöldségek és gyümölcsök frissességének megőrzése érdekében a hűtő bármely részében.
Ideális, 70%-os páratartalom a hűtőszekrényben.
A gyümölcsök és a zöldségek akár 15 napig megőrzik a frissességüket a hűtő bármely részében tárolva.
Nincsenek keveredő szagok a hűtőben és a fagyasztóban.
Szabályozott hőmérsékletváltozás a hűtőtérben (+/- 2°C)

Fresh Box+


Az integrált páratartalom-szabályzóval ellátott fiók segít megőrizni a gyümölcsök és zöldségek maximális frissességét.

Fresh Pad

A Fresh Box+ fiókba integrált innovatív párna biztosítja a friss élelmiszerek legjobb megőrzését. A rácsok elválasztják a gyümölcsöket és a zöldségeket az általuk kibocsátott nedvességtől, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal csökkenti a káros baktériumokat a rács felületén.

Fresh Box 0°


Érezze a tökéletes frissességet. Egy extra zóna a hűtőszekrényen belül, ahol 0°C körül tárolhatja az ételeket, például a halat, a húst vagy a sajtot.

6. Érzék kompresszor


A 6. Érzék kompresszor könnyedén helyreállítja az ideális hőmérsékletet, az energiafogyasztás optimalizálásának érdekében, szemben a hagyományos kompresszorral szerelt hűtőszekrényekkel.
15 év garancia a kompresszorra.

Kihúzható tálca gyorsfagyasztás opcióval


Találja meg a leggyakrabban fogyasztott ételeit könnyedén. Egy speciális kihúzható tálca, amely átláthatóvá teszi a fagyasztóban tárolt, leggyakrabban fogyasztott ételeket.

Elérhető fém gyorsfagyasztóval, amely gyorsabbá teszi az élelmiszerek hűtését. Ez az intelligens funkció további kényelmet biztosít. Az egyszerű tisztítás érdekében könnyen eltávolítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

2 az 1-ben palacktartó

Több, mint egy palacktartó. A variálható 2 az 1-ben palacktartó kényelmes tárolást biztosít a palackok és az ételek egyidejű tárolására. Helyezze bármelyik megfelelő magasságba.

Ventilátor védelem

Flexi Polc

 

A polc, amely illeszkedik az igényeihez. Egy visszahúzható polc, amellyel különböző méretű ételeket is könnyen elhelyezhet a hűtőszekrényben

LED világítás

Letisztult design kívül-belül

 

A Dual No Frost W Collection hűtőszekrények a design és elegancia képviselői. Minden szemszögből letisztult és kiváló.