Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Whirlpool BIWDWG961484EU beépíthető mosó-szárítógép, 9kg/6kg

183.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Exkluzív 6. Érzék technológia, amely folyamatosan figyeli a dobban lévő nedvességet, védi a ruháit és biztosítja az ideális mosási és szárítási eredményeket. Gyermekzár a készülék billentyűzetén, a nagyobb nyugalom érdekében.

  • Beépíthető mosó-szárítógép
  • Maximális mosási/szárítási kapacitás: 9/6 kg
  • Maximális centrifuga fordulatszám: 1400 rpm
  • Inverter motor 10 év garanciával

Leírás

6. Érzék TechnológiaHatékony és takarékos, a szenzortechnológiának köszönhetően

A készülékben elhelyezett szenzorok érzékelik a mosnivaló súlyát és típusát, majd automatikusan ehhez igazítják a mosás paramétereit (idő, víz, energia) az optimális eredmény elérése érdekében.

FreshCare+ gőz funkcióvalAkár 6 órán keresztül frissen tartja a ruhaneműt a dobban a program befejeztével

FreshCare+ a mosási program után: lágy gőz befújásával és a dob lassú mozgatásával megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.FreshCare+ a szárítási program után: megakadályozza a dobban maradt száraz ruhák gyűrődését.

SoftMove™ rendszerEgyedi gondoskodás, a ruha típusához igazítva

A SoftMove rendszerben 14 program található, amelyek különböző szövettípusokhoz biztosítanak ideális megoldást. A programok 6 különféle dobmozgást használnak, alkalmazkodva a különböző típusú ruhákhoz, az ellenállóktól a kényesebb anyagokig.

Colours 15°C mosási programHosszantartó, élénk színek

A Colours 15°C program különleges dobmozgások révén növeli a mosószer hatékonyságát, így alacsony hőfokon is kiváló mosási eredményt garantál, miközben megőrzi a ruhák eredeti szépségét és színét.

SenseInverter motorTartós, csendes és energiahatékony motor

A SenseInverter motornak köszönhetően megőrizhető a szövetek természetes állapota. A motor működése lehetővé teszi, hogy a gépben lévő ruhák a dob oldalához tapadhassanak, ezzel védve a szálak tartósságát, és megakadályozva filcesedést, bolyhosodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!