Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung WW70M644OPW/LE Elöltöltős mosógép

204.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: KÉRJEN INFORMÁCIÓT!
Szállítási díj: 5.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

WW70 mosógép QuickDrive™ technológiával

  • Eco Bubble™
  • Quick Bubble™
  • Szuper gyors funkció (39 perc)
  • Qdrive funkció

Leírás

Add hozzá mosás közben

Kifelejtettél egy pólót? Az AddWash™ ajtó segítségével gyorsan és egyszerűen pótolhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat* a mosási ciklus elindulása után is. Csak öblíteni vagy szárítani szeretnéd a kényes darabokat? Arra is van lehetőség, hogy az öblítési vagy szárítási ciklusban add hozzá a ruhákat.**


Hatékonyan Aktív Habbal

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten is*! Az Eco Bubble™ technológia a mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és akár 24%-kal könnyebben távolítja el a szennyeződéseket*. Emellett akár 70%-kal kevesebb energiát használ*, és védi a ruhák színét és anyagát az akár 45,5%-kal jobb textil védelemmel**.

Hatékonyan Aktív Habbal

*Az IEC 60456-2010 szabványnak megfelelően tesztelve 4kg töltéssel/Super Eco Hidegmosás funkcióval (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40°C Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU) történő mosással. Az egyes mosások eredménye eltérhet. **A Springboard Engineering által elvégzett Performance Lab Test alapján, amit EMPA tesztcsíkokon végeztek el, és a normál mosószert és a buborék technológiát mechanikai mozgatás nélkül hasonlították össze, poliészter textilen. Az egyes mosások eredménye eltérhet.


Kevesebb idő mosásra

Quick Bubble™

A QuickDrive™ technológia képes akár 50%*-kal csökkenteni a mosás idejét és 20%*-kal az energiafogyasztást úgy, hogy a mosási teljesítmény változatlan marad. A különleges kialakítású ‘Q-Drum™’ egy olyan speciális dobkialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a dob és annak hátlapja egymástól függetlenül forogjanak. Ez a megoldás hatékonyabb mechanikai hatást biztosít a ruhák számára, ami fokozza a mosási teljesítményt, csökkenti a mosási időt és mégis kíméletes mosást biztosít a ruhák számára.

Kevesebb idő mosásra

* A teszt Samsung WW7800M és a WW6500K sorozatú termékek összehasonlításával történt. Akár 50% időmegtakarítás és akár 20% energiamegtakarítás érhető el a Pamut (40°C, fél töltet) programon ±3% tisztítási hatékonysággal az Intertek mérései alapján. Akár 20% energiamegtakarítás Szuper gyors (40°C, 5 kg-os töltet) programmal az IEC 60456:2010 alapján.


Mosás az MI segítségével

Mosás recept

A Mosás Asszistens egy okos felügyeleti rendszer*, amely a felhasználói interakciók során felhasználja fel** a QuickDrive eredményesebb működtetéséhez.

A "Mosás recept" optimális mosóprogramot ajánl***,a " Mosás tervező" hozzájárul az optimális mosási menetrend beállításához****,a " Háztartás Varázsló" pedig távolról is lehetővé teszi a hibaelhárítást.


Vegyszerek nélküli tisztítás

Az Öko Dobtisztítás+ programmal vegyszerek használata nélkül távolíthatod el a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át.* Az erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás hatására az ajtó üstszájgumiját is tisztán tartja. Sőt, automatikusan jelzi, hogy mikor van szükség a tisztításra.**

 


Moss 39 perc alatt!

Szuper gyors funkció (39 perc)

Csökkentsd a mosás idejét és legyenek a ruháid teljesen tiszták! Használd a Szuper gyors funkciót és moss 39 perc alatt!* Az Eco Bubble™ technológia biztosítja az erőteljes tisztítást, míg a Gyors Vízsugár funkció csökkenti az öblítés idejét. És növeli a a centrifuga sebességét, így gyorsabban száradnak a ruháid.

Moss 39 perc alatt!

*A Szuper gyors funkció normál beállításokkal és 5 kg-os töltés súllyal tesztelve.


Hatékony folteltávolítás

A Habos Áztatás technológia segítségével még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak. A légbuborékok mélyen a szövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti szennyeződéseket.*

*Az Intertek a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámoló alapján. Eltávolítja a bizonyos baktériumok 99.9%-át beleértve a Staphylococcus aureus-t és az Escherichia coli-t. Az egyes eredmények eltérhetnek. **A British Allergy Foundation (BAF) által a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámolója alapján. Eltávolítja a házi poratkák által okozott allergéneket.


Higiénikus és patyolattiszta

Frissítsd fel ruháidat egy igazán fertőtlenítő gőztisztítással! A Higiénikus Gőz ciklus során a dob aljából gőz szabadul fel, ami a ruhadarabokból eltávolítja a szennyeződést, valamint 99,9%-ban a baktériumokat és az allergéneket.

 

 


Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát.

 

A digitális inverter motor az erős mágneseknek köszönhetően halkabb és nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos motorok, ugyanakkor alacsonyabb az energiafogyasztása. Mivel nincs benne szénkefe, rendkívül tartós* – ezt támasztja alá a tíz év garancia is.

*Hagyományos, VRT Plus funkció nélküli Samsung mosógéppel összehasonlítva.

Hosszan tartó teljesítmény

A Kerámia Fűtőszál+ újfajta, tapadásmentes borítást kapott, így a hagyományos fűtőszálakhoz képest* kevesebb vízkőlerakódást eredményez. A fűtőszál szabadalmaztatott kialakítása** gátolja a vízkőlerakódást, így kevesebb karbantartást igényel és hosszabb ideig megőrzi a teljesítményét.

 

 


Tisztán maradó adagoló rekesz

 

A Tisztán maradó adagoló rekesszel nincs több lerakódott szappanmaradék. A speciálisan kialakított vízöblítő rendszernek köszönhetően könnyedén eltávolíthatod a hátramaradt mosószert.


 

Paraméterek

Specifikációk
Mosási kapacitás 7.0 kg
Energiahatékonysági osztály A+++
QuickDrive Igen
AddWash Igen
Eco Bubble™ technológia Igen
Nettó méret (Szé x Ma x Mé) 600x850x550 mm
Specifikációk részletei Mosási kapacitás
Mosási kapacitás 7.0 kg
Formaterv
Szín Fehér
Ajtó Crystal Gloss
Kijelző panel LED
Teljesítmény
Energiahatékonysági osztály A+++
Energiafogyasztás (éves) 122
Vízfogyasztás (éves) 7400 L
Centrifugálási hatékonyság B
Zajszint (Mosás) 50 dB
Zajszint (Centrifuga) 73 dB
Tulajdonságok
QuickDrive Igen
AddWash Igen
Habos Áztatás Igen
Eco Bubble™ technológia Igen
Kerámia fűtőszál Igen
Gyerekzár Igen
Késleltetett befejezés Igen
Dob típus Swirl+
Vasalás könnyítés Igen
Motor DIM
Gyors mosás Igen
Okos Ellenőrzés Igen
Smart Control Igen
Mosási Asszisztens Igen
Centrifuga sebesség 1400 rpm
Tisztán maradó adagoló Igen
Szuper sebesség Igen
További ciklusok e Cotton, Super Speed
Ágynemű Igen
Pamut Igen
Sötét ruházat Igen
Finom anyagok Igen
Szivattyúz/Öblít Igen
Eco Drum Clean+ Igen
Kültéri ruházat mosás Igen
Öblítés és centrifuga Igen
Super Eco mosás Igen
Szintetikus anyagok Igen
Gyapjú Igen
Fizikai tulajdonságok
Nettó méret (Szé x Ma x Mé) 600x850x550 mm
Nettó súly 76 kg
Bruttó méret (Szé x Ma x Mé) 665x890x642 mm
Bruttó súly 78 kg
Teljes mélység a kiálló részekkel együtt 625 mm
Smart Igen
Beépített WiFi Igen
App Connectivity Igen
SmartThings App Támogatás Igen
____________________________________________________________________________________

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!