Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung WW65AA626AE/LE Elöltöltős mosógép

145.200 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 5.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó:
energiacímke Energiaosztály

 

Eco Bubble™ / Add Wash™ / Digitális Inverter

  • Ruhatöltet : 6.5 kg
  • Centrifuga fsz. : 1200 ford./perc
  • Energiaosztály : D
  • Legrövidebb program : 15 perc
  • Mélység : 45 cm

leiras

energiacímke Leírás

Leírás

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is!

* Az IEC 60456-2010 szabványnak megfelelően tesztelve 4kg töltéssel/Super Eco Hidegmosás funkcióval (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40°C Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU). Az egyes mosások eredménye eltérhet.

Add Wash™

Nem kell idegeskedni mosás közben.

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel!

Menet közben is hozzáadhatsz

Add Wash™

Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.**Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

Tartós teljesítmény

Digitális Inverter Technológia

Élvezd a magas szintű energiahatékonyságot, minimális zajt és a hosszantartó teljesítményt! A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. Kiemelkedően tartós** - 10 év garanciával megtámogatva.

*Általánosságban a zajszint csökkenése a mosás alatt 5dBA és a szárítás alatt 3dBA. Az adatok az Energiahatákonysági címkék alapján lettek megállapítva, összehasonlítva az F500 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF80F5E5P4W modelt Digitális Inverter Motorral és a Vistula 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF1804WPC modelt hagyományos motorral. **A német Elektrikai, Elektronikai és Informatikai Szövetség (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) 23 év tartóssági tanusítvánnyal jutalmazta. A valós élettartam a használat körülményeitől függően eltérhet.

Higiénikusan tiszta
belül is

Dobtisztítás

Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, vibrálás és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek által a Dobtisztítás ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását! A Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Habos Áztatás

Legyenek a ruháid patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

*A IEC 60456 5th kiadásnak megfelelően tesztelve 8kg töltésszint és Habos Áztatás funkció mellett összehasonlítva a Pamut 40/60°C-os, Szintetikus 60°C-os, and Farmer 40°C-os mosással Habos Áztatás nélkül.

Hogyan kell mérni?

Paraméterek

Ruhatöltet 5.1-7kgRuhatöltet:6.5kg
Centrifuga fsz. 1200ford./perc
Technológiák Eco Bubble™, Add Wash™, Digitális Inverter
Energiaosztály D
Legrövidebb program 15 perc
Mélység 45cm
Gyermekzár Igen
Gőzfunkció Igen
Magasság 85cm
Rövid program Igen
Dobtisztítás Igen
Mosogép típus Előltöltős mosogép
Szélesség 60cm
Színek Fehér
Ruhatöltet kategória 5,1-7kg
Programok
Eco 40-60
15' Gyors mosás
Ágynemű
Pamut
Színes
Finom anyagok
Szivattyúz/Öblít
Dobtisztítás
Higiénikus Gőz
Intenzív Hidegvizes
Vegyes ruhatöltet
Öblítés és centrifuga
Szintetikus anyagok
Gyapjú
________________________________________________________________________________

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!