Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung WD80T634DBH/S6 Mosó - szárítógép

259.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 9.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

WD6300T WD80T634DBH Mosó- és szárítógép MI vezérléssel

  • Habos Áztatás és Száraz Tisztítás funkciókkal

Leírás

 

Hatékony aktív habbal

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten is*! Az Eco Bubble™ technológia a mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és akár 24%-kal könnyebben távolítja el a szennyeződéseket*. Emellett akár 70%-kal kevesebb energiát használ*, és védi a ruhák színét és anyagát az akár 45,5%-kal jobb textil védelemmel**.

*Az IEC 60456-2010 szabványnak megfelelően tesztelve 4kg töltéssel/Super Eco Hidegmosás funkcióval (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40°C Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU) történő mosással. Az egyes mosások eredménye eltérhet. **A Springboard Engineering által elvégzett Performance Lab Test alapján, amit EMPA tesztcsíkokon végeztek el, és a normál mosószert és a buborék technológiát mechanikai mozgatás nélkül hasonlították össze, poliészter textilen. Az egyes mosások eredménye eltérhet.


Intelligens mosás

MI vezérlés

Mosd ruháidat könnyen és hatékonyan az erős MI (Mesterséges Intelligencia) vezérlés segítségével! A mosási szokásaid alapján személyre szabott szárítást nyújt, mosási ciklusokat javasol és kijelzi a mosási idővel kapcsolatos információkat. A SmartThings alkalmazás* mosási ciklusokkal kapcsolatos tanácsokat ad, tervez és a hibaelhárításban is segít, valamint kiválasztja a mosási ciklusnak leginkább megfelelő szárítást**.

*Android és iOS eszközökön érhető el. Wi-Fi csatlakozás és Samsung fiók ("Samsung Account") regisztráció szükséges hozzá. **Az Automatikus Ciklus Összehangolás kizárólag akkor érhető el, ha a mosógép és a szárítógép is rendelkezik MI-vel (Mesterséges Intelligenciával) és Wi-Fi kapcsolattal. ※A képek eltérhetnek a valós terméktől. ※A mobil grafikus felhasználói felület (angolul 'Graphical User Interface'; nemzetközileg ismert rövidítése: 'GUI') képei országonként és régiókként eltérhetnek.


Optimalizált mosószer adagolás

Automatikus Adagolás funkció

A lehető legjobb mosási eredmény* kevesebb pazarlással és erőfeszítéssel. Az Automatikus Adagolás funkció automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt a töltéssúly alapján. És a tartályban elég hely van akár egy hónapnyi mosáshoz**, tehát nem kell minden mosás előtt feltölteni mosószerrel.

*A valós eredmény eltérhet az egyéni használattól függően. **Az Automatikus Adagolás funkció 1 hónapnyi mosásnak megfelelő mosószer tárolására alkalmas, az heti 4 mosásos átlag alapján. Az eredmény eltérhet a töltéssúlytól és a beállításoktól függően.


Fertőtleníts a levegővel!

Száraz Tisztítás funkció

A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. A Száraz Tisztítás technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a baktériumok 99.9%* eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.

*Az Intertek tesztbeszámolója alapján. Eltávolítja bizonyos baktériumok 99.9%-át, beleértve a Staphylococcus aureus-t és az Escherichia coli-t. Az egyes eredmények eltérhetnek.


Moss 59 perc alatt!

Szupergyors funkció (59 perc)

Csökkentsd a mosás idejét és legyenek a ruháid teljesen tiszták! Használd a Szupergyors funkciót és moss 59 perc alatt!* Az Eco Bubble™ technológia biztosítja az erőteljes tisztítást, míg a Gyors Vízsugár funkció csökkenti az öblítés idejét. És növeli a centrifuga sebességét, így gyorsabban száradnak a ruháid.

*A Szupergyors funkció normál beállításokkal és 5 kg-os töltés súllyal tesztelve.


Higiénikus tisztaság

Higiénikus Gőz funkció

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonyságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

Videó lejátszása

*Az Intertek a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámoló alapján. Eltávolítja a bizonyos baktériumok 99.9%-át beleértve a Staphylococcus aureus-t és az Escherichia coli-t. Az egyes eredmények eltérhetnek. **A British Allergy Foundation (BAF) által a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámolója alapján. Eltávolítja a házi poratkák által okozott allergéneket.


Tartós teljesítmény

Digitális Inverter Technológia

A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós** - 10 év garanciával megtámogatva.

*Általánosságban a zajszint csökkenése a mosás alatt 5dBA és a szárítás alatt 3dBA. Az adatok az Energiahatékonysági címkék alapján lettek megállapítva, összehasonlítva az F500 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF80F5E5P4W modelt Digitális Inverter Motorral és a Vistula 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF1804WPC modellt hagyományos motorral. **A német Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) 23 év tartóssági tanúsítvánnyal jutalmazta. A valós tartósság a használat körülményeitől függően változhat.


Tartsd frissen a mosógépet!

Dobtisztítás +

Tartsd a mosógép ajtaját és belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás + funkció eltávolítja a dob belsejéből a piszkot és kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át, drága mosószerek nélkül. Egy erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás még az ajtó tömítéséből is eltűnteti a szennyeződéseket. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből és a szennyeződéseket az ajtó gumi tömítéséből. Az Intertek által a Dobtisztítás + ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

Eltünteti a lerakódásokat

Tisztán maradó adagoló rekesz

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. A Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges vízöblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tisztább és higiénikusabb marad.

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

*Az IEC 60456 5th kiadásnak megfelelően tesztelve 8kg töltésszint és Habos Áztatás funkció mellett összehasonlítva a Pamut 40/60°C-os, Szintetikus 60°C-os, and Farmer 40°C-os mosással Habos Áztatás nélkül.

Paraméterek

Technikai jellemzők
Max. centrifugálási sebesség 1400 rpm
Ruhatöltet (mosás) 8 kg
Termék típusa Mosó- szárítógép
Ruhatöltet (szárítás) 5 kg
Betöltés típusa Elöltöltős
Felépítés Szabadonálló készülék
Mosási zajszint 54 dB
Centrifuga zajszint 73 dB
Szárítási zajszint 59 dB
Cikkszám 1336388
Programok
Programok Eco 40-60, Mosás és Szárítás, MI Mosás, Nem, Sport Ruházat, Száraz Tisztítás, Ágynemű, Felhős Nap, Pamut, Színes, Finom anyagok, Szivattyúz/Öblít, Dobtisztítás, Nem, Dobtisztítás+, Intenzív Hidegvizes, Vegyes ruhatöltet, Nem, Kültéri Ruházat, Öblítés és centrifuga, Pólók, Csendes Mosás, Szuper sebesség, Szintetikus anyagok, Törölközők, Gyapjú, Gyapjú/Kímélő, Nem, Pamut szárítás, Szintetikus szárítás, 15' Gyors mosás, Higiénikus Gőz
Kialakítás
Gyerekzár Igen
Applikáció kompatibilitás Igen
Kijelző/vezérlés
WLAN Igen
Kijelző Igen
Beállítható kezdési időpont Igen
Általános jellemzők
Zajszint mosás / szárítás 54 dB / 59 dB
Méretek (Szé / Ma / Mé) 60 cm x 85 cm x 60 cm
Szín Fehér
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 60 cm
Tömeg 68 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!