Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung VR10M703HWG/GE Robotporszívó

144.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Vékony kialakításának köszönhetően még a nehezen elérhető helyeken is kiválóan helyt áll és tünteti el a szennyeződéseket.

  • Azonosítja az akadályokat
  • Tökéletesen tiszta sarkok
  • Felülethez illő teljesítmény

Leírás

Azonosítja az akadályokat

A FullView Sensor 2.0 gondoskodik róla, hogy a robot mindig tudja merre jár, illetve, hogy hatékonyan azonosítsa az előtte álló akadályokat, mint például a szék vagy asztal lábak, bútorok, sarkok.


 

Tökéletesen tiszta sarkok

Az EdgeClean Master funkciónak köszönhetően a házban található sarkok tökéletesen tiszták lesznek. Amikor a robot hozzáér a falhoz, egy "gumírozott penge" leereszkedik és segít még több szennyeződést összegyűjteni.


 

Felülethez illő teljesítmény

Az intelligens teljesítmény szabályozó funkciónak köszönhetően a Samsung PowerBot robotporszívó mindig az optimális teljesítmény nyújtja. Azonosítja a tisztítandó felületet és ahhoz mérten állítja be az optimális szívóerőt. Szőnyeg van más durvább felületen nagyobb szívóerőt biztosít a megfelelő tisztítás érdekében.


 

Hatékony navigáció és takarítás

A CycloneForce technológiának köszönhetően nagy teljesítményű szívóerőt képes kifejteni amellett, hogy a centrifugális erőnek köszönhetően tisztán tartja a szűrőket és megakadályozza annak eltömődését. 

A 290 mm széles alsó kefe 42% nagyobb mint a korábbi modelleké. A széles kefe sokkal hatékonyabb takarítást tesz lehetővé. 

A kiváló takarításhoz elengedhetetlen a pontos tájékozódás. A beépített szenzoroknak és a fedélzeti kamerának köszönhetően a robot térképet készít a lakásról és ez alapján optimalizálja a takarítási útvonalat.


 

Okostelefonodról is vezérelheted

A Wi-Fi Control funkció és az okostelefonodra telepített applikáció segítségével bármikor és bárhonnan elindíthatod a Samsung PowerBot-ot. Természetesen lehetőséged van a takarítást időzíteni, valamint nyomon követni a robotporszívód állapotát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!