Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung DW50R4040BB/EO Beépíthető Keskeny mosogatógép

119.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 9.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

DW4000RM Mosogatógép kevesebb zajjal, 46 dB

Felejtsd el a zajos mosogatógépet! A rozsdamentes acél mosókamra csökkenti a zajt. Tompítja a zajok és a rázkódások mértékét működés közben, ezért meglehetősen halkan üzemel. A 46 decibellel csendesebb, mint egy átlagos beszélgetés.

  • Kevesebb zaj
  • Expressz mosás
  • Auqa Stop biztonsági funkció
  • Egygombos magasságállítás
  • Harmadik tároló

Leírás

Kevesebb zaj, nyugodtabb otthon

Kevesebb zaj

Felejtsd el a zajos mosogatógépet! A rozsdamentes acél mosókamra csökkenti a zajt. Tompítja a zajok és a rázkódások mértékét működés közben, ezért meglehetősen halkan üzemel. A 46 decibellel csendesebb, mint egy átlagos beszélgetés.

Spórolj időt az egy órányi mosással és szárítással

1 óra expressz mosás

Moss és száríts edényeket az 1 órás Express Wash lehetőséggel. Ideális a kevésbé piszkos edények számára, amelyeknek nem kell igazán intenzív mosás, mint például bögrék, evőeszközök, vagy tányérok. Teljes körű mosáson és szárításon esnek át mindössze 60 perc alatt, időt spórolva ezzel számodra.

További biztonságot nyújt a vízkárosodások ellen

Aqua Stop biztonsági funkció

Ügyelj a víz által okozott váratlan károsodásokra az Aqua Stop biztonsági funkció segítségével. Kikapcsolja a vízellátást és az elektromos csatlakozást, hogy megállítsa a mosogatógép működését. Megvéd attól, hogy áramütést kapj és drága vízi károkat okozzon a házban.

Rugalmas, egygombos magasságállítás

Automatikus beállítás

Helyezz könnyedén különböző méretű és típusú edényeket a mosogatógépbe. Egyetlen érintéssel, az Auto Adjust, automatikus beállítás funkció segítségével le- és felfelé tudod mozgatni a felső tárolókosarat. Azáltal, hogy több helyet teremt az alsó tárolóban, különféle méretű és formájú edényeket tud befogadni, beleértve nagyobb edényeket, széles és nagy tányérokat.

Könnyen elhelyezhető evőeszközök és optimalizált a hely

Harmadik tároló*

Az evőeszközöket és a nagy edényeket kényelmesebben mossa el a harmadik tárolóval. Különálló területet biztosít evőeszközök és konyhai eszközök elhelyezésére. A tételek könnyen, gyorsan be- és lerakhatók. A Samsung kéttárolós modelljével összehasonlítva, ez a mosogatógép több helyet szabadít fel a gép többi részében.

*A harmadik tároló nem minden modell esetében érhető el.

Higiénikus öblítés, hogy eltávolítsa a baktériumokat

Higiénia

Higiénikusan öblít, hogy eltávolítsa a baktériumokat. Bizonyos programoknál a higiéniai lehetőség meghosszabbítja az utolsó öblítést, illetve a víz hőmérsékletét 70°C-ra növeli. A magas hőmérsékletű tfertőtlenítéssel lehetővé teszi az alaposabb tisztítást. Így edényeid, evőeszközeid mindig fertőtlenítettek és tiszták lesznek.

Paraméterek

Termék típusa Mosogatógép
Felépítés Beépíthető készülék
Cikkszám 1308078
Kialakítás
Programok száma 6
Terítékek száma 9
Programok Automatikus, Gyengéd, Öko, Express, Gyors, Normál
Állítható magasságú felső kosár Igen
Túlfolyás elleni védelem Igen
Féltöltet Igen
Gyerekzár Igen
Kijelző/vezérlés
Beállítható kezdési időpont Igen
Kijelző Igen
Általános jellemzők
Méretek (Szé / Ma / Mé)
45 cm x 81.5 cm x 55 cm
Tömeg 32 kg
Szín Fekete
Magasság 81.5 cm
Szélesség 45 cm
Mélység 55 cm
Extra információ A beépíthető mosogatógépek esetenként dekorációs előlappal vannak feltüntetve, amely nem tartozéka a terméknek. A termék látható színét a kezelőlap határozza meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!