Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung AX60R5080WD/EU Légtisztító 3 irányú levegőáramlással

123.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

 

Tisztíts nagyobb mennyiségű levegőt sokkal gyorsabban, a szoba egyik sarkától a másikig

  • Kiszűri a 0.3㎛ részecske méretű por 99.97%-át
  • Precíz érzékelés, intuitív kijelzés
  • Távolról is irányíthatod az okostelefonoddal
  • Automatikusan optimalizálja a levegő szűrését
  • Helytakarékos és könnyű karbantartani
  • 467 köbméter/óra levegő tisztítás

Leírás

 

Messzebbre ér. Gyorsabban tisztít.

3 irányú levegőáramlás

Tisztíts nagyobb mennyiségű levegőt sokkal gyorsabban, a szoba egyik sarkától a másikig*. Az Elülső levegő beáramló nyílás könnyedén szívja be a levegőt. Az Erős ventillátor pedig gyorsan, több irányban eloszlatja a megtisztított levegőt a 3 irányú levegőáramlás funkcióval. Tehát messzebbre ér és gyorsabban tisztít*, a 467 köbméter/óra levegő tisztítottsági mértékkel.

 

Kiszűri a 0.3㎛ részecske méretű por 99.97%-át

Többrétegű tisztítási rendszer

Legyen a levegő kiemelkedően tiszta és biztonságos a többrétegű tisztítási rendszerrel! Először kiszűri a nagyobb por részecskéket, majd egy Aktív szén szagtalanító szűrő kiszűri a káros gázokat és a kellemetlen szagokat is. Ez után a HEPA szűrő elkapja az utrafinom 0.3㎛ részecske méretű por 99.97%-át.


Precíz érzékelés, intuitív kijelzés

Numerikus kijelző

Még precízebben figyelheted a levegő szennyezettségét. A Lézer Szálló Por Szenzor még a 1.0㎛ részecske méretnél kisebb port és a gáznemű szennyező anyagokat is érzékeli. A numerikus kijelző pedig kimutatja a PM1.0/2.5/10 méretű szennyező anyagok pontos mennyiségét.


Élvezd a friss levegőt bárhol, még könnyebben!

Rejtett mozgató kerekek

Tedd oda a légtisztítót, ahova szeretnéd még könnyebben a rejtett mozgató kerekek segítségével. Egyszerűen told vagy húzd arra helyre, ahol a legintenzívebb tisztításra van szükség, a nappaliba vagy a hálószobába. És mivel a kerekek szépen el vannak rejtve a gép aljában, így nem ront a kinézetén.


Távolról is irányíthatod az okostelefonoddal

SmartThings

Figyelj a levegőd minőségére, és ellenőrizd a szennyezettség szintjét bármikor és bárhol. A SmartThings alkalmazás* segítségével távolról is irányíthatod a legtisztítót. Egy egyszerű érintéssel vagy a hangoddal** be- és kikapcsolhatod, ellenőrizheted a levegő minőségét, irányíthatod a funkciókat és figyelheted a szűrő állapotát.


Automatikusan optimalizálja a levegő szűrését

Automatikus mód / Alvó mód

Élvezd a tisztább levegőt, különböző módokon a szükséged szerint! Az Automatikus mód érzékeli a levegő szennyezettségének mértékét és automatikusan beállítja a ventillátor sebességét, így energiát takarít meg, ugyanis az időzítővel beállítható a kikapcsolás ideje. Az Alvó mód segít az alvásban, mivel gyengéd és csendes levegőáramlást biztosít, a kijelző világítása nélkül.


Helytakarékos és könnyű karbantartani

Vékony kialakítás

Használd ki jobban az élettered, tisztítsd és cseréld könnyen a szűrőt! A vékony kialakítás biztosítja, hogy bármilyen helyen elférjen anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Az elülső levegő nyílás pedig azt jelenti, hogy egyszerűen cserélhető és karbantartható a szűrő anélkül, hogy mozgatni vagy elhúzni kellene a faltól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!