Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rowenta RY7731WH Gőzmoppal felszerelt 2az1 porszívó

78.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át, vegyszerek használata nélkül

  • Egyszerű takarítás
  • 2 az 1-ben: feltörlés és porszívózás
  • Minden típusú padlón hatékony

Leírás

 

ROWENA CLEAN & STEAM REVOLUTION RÚDPORSZÍVÓ ÉS GŐZMOP EGYBEN: AZ OTTHONA FORRÓ GŐZZEL TÖRTÉNŐ EGÉSZSÉGES, VEGYSZEREK HASZNÁLATA NÉLKÜLI KITAKARÍTÁSÁHOZ

A Rowenta Clean & Steam Revolution rúdporszívó és gőzmop egyben az innovatív takarítási technológia és a felhasználó által egyszerűen használható formaterv kombinációja és a könnyű és kompakt konstrukciónak köszönhetően könnyű takarítást biztosít. A tökéletesen tiszta és egészséges otthon sokkal könnyebben fenntartható, mint ezelőtt* (a Clean & Steam előző generációjához képest), kompromisszumok nélküli teljesítménnyel és hatékonysággal, ami időt takarít meg Önnek. A rúdporszívó egyetlen mozdulattal porszívózza és a gőz segítségével tisztítja az összes típusú padlót, amelynél a rendkívül nagy gőzteljesítmény fertőtleníti és felfrissíti a felületeket, miközben Ön takarít. A kiegészítőként a csomagban található illóolaj diffúzor wellness elemként növeli a takarítás élményét. Ez az innovatív készülék csapvizet használ a gőzképzéshez és egy egész sor továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik – beleértve a hosszantartó eredményeket biztosító ciklon technológiát és a könnyebb utántöltést lehetővé tevő, kivehető víztartályt – és egyetlen mozdulattal történő tisztítást tesz lehetővé.

Egyszerű takarítás

Fedezze fel a rendkívül felhasználóbarát takarítási megoldást. Porszívózás és gőztisztítás egyetlen mozdulattal, amely sokkal egyszerűbb*.

2 az 1-ben: feltörlés és porszívózás

A Clean & Steam a nagy hatékonyságú rúdporszívó és a gőzmop kombinációja. Már nincs több porszívózással és felmosással elvesztegetett idő: a Clean & Steam Revolution porszívóval a kemény padlók egyetlen mozdulattal foltmentesek lesznek.

Egészséges takarítás

A gőz elpusztítja a baktériumok és kórokozók 99,9 %-át és tisztító- és vegyszerek használata nélkül fertőtleníti a lakást és egyúttal eltávolítja a port és a szagokat is, így környezetbarát módon és allergiát okozó szerek használata nélkül takaríthatja ki a lakását.

Illatosabb otthon

Adjon wellness méreteket az otthoni takarításnak az illóolaj diffúzor segítségével a lakás egészséges és friss környezete érdekében, amely ugyanolyan illatos lesz, mint amilyen szép.

Minden típusú padlón hatékony

Egyetlen mozdulattal és egy pillanat alatt tökéletesen tisztává varázsolja a kemény padlókat. A szőnyegre és futószőnyegekre használja a speciálisan tervezett Ultra Glider toldóelemet, amely a szőnyeget egy könnyű mozdulattal kiporszívózza és gőzöléssel is megtisztítja.

Hosszantartó teljesítmény

A továbbfejlesztett ciklon technológia biztosítja a por magas szintű elkülönítését a levegőből, nagyobb teljesítményt és hosszantartó takarítási eredményeket kínálva ezáltal.

Anti-calc kazettarendszer

A vízkőmentesítő kazetta megakadályozza a készülék vízkő okozta sérülését, és meghosszabbítja az élettartamát.

Kivehető víztartály

A víz utántöltése a kivehető víztartálynak köszönhetően sokkal könnyebb, a mindennapi praktikus takarítás érdekében.

Hosszú élettartamú mosható mopok

Nejlon- és mikroszál különböző arányú kombinációval készült mosható mopok két típusa: az erősen szennyezett padlók megszáradt foltjainak feltörlésére a sűrűbb nejlon szálak alkalmasak, míg a sűrűbb mikroszálas rész az összes típusú, gyengén vagy közepesen szennyezett padlók takarítására szolgál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!