Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajdu Z150EK-1 150 literes forróvíztároló

114.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

A Hajdu Z150EK villanybojler falra szerelhető, zártrendszerű készülékek egy, vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A Hajdu Z150EK villanybojler felszerelése csak függőleges helyzetű lehet. A Hajdu Z150EK villanybojler külső burkolata magas fényű, porlakk bevonattal ellátott

HAJDU Z150EK-1 forróvíztároló:

  • zuhanyzós csaptelepek
  • porlakk bevonattal

Leírás

 

Leírás:

A Hajdu Z150EK villanybojler falra szerelhető, zártrendszerű készülékek egy, vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A Hajdu Z150EK villanybojler felszerelése csak függőleges helyzetű lehet. A Hajdu Z150EK villanybojler külső burkolata magas fényű, porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

A Hajdu Z150EK villanybojler tárolótartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, DIN 4708 Teil 3. szerinti, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja.

A Hajdu Z150EK villanybojlerek hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását.
A Hajdu Z150EK villanybojler villamos fűtőteljesítménye úgy van megválasztva, hogy a felfűtési idő 5 - 6,5 óra legyen, ezáltal különmért (éjszakai) áramellátás esetén alacsonyabbak a lehűlési energiaveszteségek.

A kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be, legfeljebb 80°C- ra. Mind a Hajdu Z150EK villanybojler élettartama (vízkövesedés), mind az energiatakarékosság szempontjából célszerű a vízmelegítőt kb. 60°C- on üzemeltetni. Magasabb hőmérsékletet csak meg növekedett melegvíz igény (pl. vendégek érkezése) esetén célszerű beállítani. A hőmérsékletszabályozó "fagyvédelem" állásban 5-7°C-os vízhőmérséklet tartásával megóvja a Hajdu Z150EK villanybojlert a téli fagykároktól. A fagyvédelem nem vonatkozik a vízhálózatra és a vízszerelvényekre!

A Hajdu Z150EK villanybojler tartozéka a BSZ 6,5 típusú kombinált biztonsági szelep, amely ellátja a visszacsapó szelep funkcióját is (a szelepből felfűtéskor kicsepegő víz elvezetéséről gondoskodni kell). A készülékek a vonatkozó szabványok (MSZ EN 60335-1, MSZ EN 60335-2-21) által előírt minden biztonságtechnikai és funkcionális követelményt kielégítenek 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!