Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajdu F80 80 literes forróvíztároló

109.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Hajdu F80 80 literes forróvíztároló

  • Űrtartalom: 80 l
  • Villamos teljesítmény: 1,8 kW
  • Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
  • Tömeg: 44 kg

Leírás

 

Leírás:


Az Aquastic AQ F80 elektromos forróvíztároló (bojler) zárt rendszerű, dupla tartályos készülék, amely függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt felszerelhető a falra vagy akár beépített szekrénybe is. Vezérelt áramról működtethető berendezés, amely energiatakarékos, beépített automatikus korlátozó-hőfokszabályozóval felszerelt.

A bojler külső burkolata magas fényű nanokerámiás felületkezelt acéllemezből készült. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ez a megoldás teszi lehetővé a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek ellen is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a meleg víz hosszú idejű hőntartását, ami így Önnek kevesebb energiahasználatot jelent.

A gyárilag beállított hőmérséklet elérése után a hőmérséklet-szabályozó önműködően kikapcsolja a fűtést. A készülék felfűtési ideje függőlegesen 16 °C-ról 65 °C- ra 2 óra, vízszintesen 1,7 óra. Készenléti energiafelhasználás 65°C-on függőlegesen 0,93 kWh/24 h, vízszintesen 1,65 kWh/24h. Energiahatékonysági osztály: C.

A kapott meleg víz alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra, ha ivóvíz minőségű a víz, vagyis megfelel a 201/2001. (X. 25.) Kormányrendeletben meghatározott határértékeknek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!