Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajdu F120 120 literes forróvíztároló

199.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak.
Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. 
A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. 
A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Hajdu F120 120 literes forróvíztároló

  • Zárt rendszerű
  • Dupla tartályos
  • Aktív anódos védelem

Leírás

 

Leírás:


Az Aquastic AQ F120 elektromos forróvíztároló (bojler) zárt rendszerű, dupla tartályos készülék, amely függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt felszerelhető a falra vagy akár beépített szekrénybe is. Vezérelt áramról működtethető berendezés, amely energiatakarékos, egybeépített automatikus korlátozó-hőfokszabályozóval felszerelt.

A bojler külső burkolata magas fényű nanokerámiás felületkezelt acéllemezből készült. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ez a megoldás teszi lehetővé a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek ellen is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a meleg víz hosszú idejű hőn tartását, ami így Önnek kisebb energiahasználatot jelent.

A gyárilag beállított hőmérséklet elérése után a hőmérséklet-szabályozó önműködően kikapcsolja a fűtést. A készülék felfűtési ideje függőlegesen 16°C-ról 65°C-ra 3,4 óra, vízszintesen 2,9 óra. Készenléti energiafelhasználás 65°C-on függőlegesen 1,3 kWh/24 h, vízszintesen 1,71 kWh/24h. Energiahatékonysági osztály: C.

A kapott meleg víz alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra ha ivóvíz minőségű a víz, vagyis megfelel a 201/2001. (X. 25. ) Kormányrendeletben meghatározott határértékeknek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!