Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gorenje FH_302_CW Fagyasztóláda 303L

145.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 9.990 Ft
Nem értékelt
Gyártó:
energiacímke Kézikönyv

Leírás

FREEZEPROTECT - 15°C

Optimális teljesítmény még rendkívüli hidegben is

A kemény hideg sem jelent többé problémát, mert ez a fagyasztóláda tökéletesen működik még mínusz 15 fokos környezeti hőmérsékleten is - tökéletes megoldást nyújtva garázs- vagy pincebeli tárolás esetén is.

Könnyen tisztítható és pozicionálható

A készülék fala és a hőszigetelő hab közé innovatív módon telepített kondenzátor egységnek köszönhetően a fagyasztóláda sokkal közelebb kerülhet a mögötte lévő falhoz. S ami még fontosabb: ez megakadályozza a páralecsapódást, megkönnyíti a tisztítást és csendesebb működést biztosít.

Gyorsfagyasztás

Nagy mennyiségű élelmiszert kell lefagyasztani? A FastFreeze gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet állandó marad a következő 26 órán át, majd a fagyasztótér visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre.

Könnyen nyitható

A légtelenítő szelep biztosítja, hogy a fagyasztóláda minden alkalommal könnyen kinyitható legyen, mivel kiegyenlíti a fagyasztó és a környezete közötti légnyomást.

Költséghatékony

A 15 éves, vagy annál idősebb készülékek akár háromszor több energiát fogyasztanak, mint az újak. Az új Gorenje modellek kiváló hőszigeteléssel, valamint továbbfejlesztett ajtótömítéssel, élvonalbeli hűtőrendszer-alkatrészekkel és elektronikus szabályozással rendelkezek, melyek a lehető legkevesebbre csökkentik az áramfelhasználást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!