Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

- A sonbox.hu webáruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos, vagy email-es visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

A szállítást csak Magyarország területére tudjuk teljesíteni!

A szállítási költség a megrendelt termék súlyától függően alakul.

0 - 25 kg: 1690 Ft.
26 - 100 kg: 5990 Ft.
101 - 150 kg: 9990 Ft.
151 - 200 kg: 11 990 Ft.
201 - 300 kg: 17 990 Ft.

Utánvét esetén 290Ft kezelési díjat számítunk fel.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.  A kifizetés igazolására, a Vevő részére megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állítunk ki amit az Ügyfél által megadott email címére elküldünk. A garancialevelet a csomag tartalmazza.

A megrendelt terméket utánvétel esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. (Max. 499.990 Ft)

 

A megrendelt terméket utánvétel esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Bankkártyás fizetési mód esetén partnerünk az OTP mobil Kft. által üzemeltetett rendszerbe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

A Maestro és VISA elektron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE >>>

 

Lehetőség van előre utalással fizetni a megrendelt terméket. ebben az esetben a szolgáltató által megküldött dokumentum alapján a vásárlás összegét a Raiffeisen Bank által vezetett 12001008-00351878-00100009 számlaszámra kérjük utalni Soncity Kft. nevére.
Közleményben kérjük, hogy tüntesse fel nevét és megrendelés számát az azonosítás érdekében. A végösszeg beérkezése után teljesítést nem igénylő átutalásos elektronikus számlát állítunk ki, amelyet Ügyfél által megadott email címére elküldünk..

 

A megrendelt termékek házhozszállítása logisztikai partnereink, a Kova Trans Kft, DPD Hungária Kft. és a Csomagpiac Kft. segítségével történik, a megrendelés folyamán megadott szállítási címre. A kiszállítás a csomag Szolgáltató által a futárszolgálat részére történő átadást követő 2-3 munkanapon belül történik meg 8.00 és 17.00 között. A futárszolgálat a kézbesítés előt Emailben, vagy telefonon értesíti a címzettet a kiszállítás időpontjától.  A szolgáltatás egyéb feltételei a   a http://kovatrans.hu,  https://www.dpd.com/hu, vagy a https://csomagpiac.hu oldalán tekinthetőek meg.