Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CANDY AQUA 1142DE/2-S

84.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:
energiacímke Energiaosztály
  • Elöltöltős keskeny mosógép
  • Ruhasúly 4kg
  • Centrifuga 1100 rpm

Leírás

AQUAMATIC

Végre nem a belső terének kell alkalmazkodnia a mosógépéhez, hanem a mosógép alkalmazkodik a teréhez! Akár garzonlakásban, lakókocsiban vagy akár csónakban él, mostantól nincsenek többé korlátozások, ha a mosásról van szó! Bemutatjuk az Aquamatic-ot, a piac legkisebb mosógépét, amely 69 cm magas, 51 cm széles és 44 cm mély, kapacitása pedig 4 kg. Tökéletes megoldást kínál a korlátozott hellyel rendelkezőknek, egyedül élőknek és fiatal párok számára, lehetővé téve, hogy minden alkalommal egy teljes adag ruhát mosson.

A LEGKISEBB MOSÓGÉP A PIACON

Az Aquamatic mini mosógép a legkisebb a piacon. Nem csak, hogy kicsi, egy hagyományos méretű mosógépnél akár 50%-kal kevesebb helyet foglal, miközben a funkcióin, programjain és hatékonyságán ez semmit sem változtat.

HELYTAKARÉKOS

Ez a mini mosógép, ideális megoldás egyedülállóknak, kis lakásokba és nyaralókba. Biztosan megtalálja a helyet az új Aquamatic mosógépének - legyen az a mosogató alatt, kis helyiségben vagy akár egy szekrény belsejében.

4 KG KAPACITÁS

Méretben kicsi, kapacitásban viszont 4 kiló ruhát is elbír.

KÉSLELTETETT INDÍTÁS

Késleltetett indítással a frissen mosott, tiszta ruhák éppen akkor állnak rendelkezésre, amikor önnek kényelmes. Lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus kezdetét legfeljebb 24 órás késéssel állítsa be. Nincs több gond a kellemetlen szagokkal, amelyeket a gép belsejében maradt nedves ruházat okozhat. Nem kell többé pazarolni az energiát, állítsa be a mosási ciklust akkorra, amikor ez az áramfogyasztás szempontjából ideális.

F ENERGIAOSZTÁLYÚ

Ez az F energiaosztályú mosógép az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 3% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és környezetbarát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!