Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amica DIM 604D beépíthető 12 terítékes mosógatógép

97.900 Ft
Nem értékelt
Gyártó:
Energiaosztály

A mosogatás elindításához többé nem kell megvárnia, amíg a mosogatógép tele lesz. Töltsön meg csak egy kosarat, vagy csak félig töltse meg a készüléket. Minden mosogatókar váltakozva működik (szekvenciális módban), ezért a ciklus garantálja, hogy Ön időt és pénzt takarítson meg.

Amica DIM 604D beépíthető 12 terítékes mosógatógép:

  • HalfLoad-Féltöltet
  • HotAir rendszer
  • Alacsony vízfogyasztás
  • MaxiSpace
  • Hangjelzés

Leírás

 

HalfLoad-Féltöltet

A család vakációra ment, és most sokkal kisebb igényei vannak? Kevesebb edény, kevesebb tányér, kevesebb csésze? Nem szeretné megvárni, amíg a piszkos edények teljes gyűjteménye halmozódik fel? Töltse fel a mosogatógépet azzal, ami van, és kapcsolja be a HalfLoad funkciót. Mosogatás közben a mosogatógép összes szóró-karja felváltva működik, az edényeket megmossák, és akár 20%-kall kevesebb vizet és áramot fognak használni. Nagy megtakarítás, és az edények tökéletesen tiszták!

 

 

HotAir rendszer

Száraz edények és tökéletesen higiénikus konyha. A HotAir rendszer vízzel és kondenzációval szárítja az edényeket a mosogatógépben. A az utolsó öblítés magas hőmérsékletétől az edények vakítóan tiszták lesznek. A mosogatógép belsejében lévő levegő forró marad, míg az edények megszáradnak. A HotAir rendszer szinte minden alkalommal segít, hogy az edények teljesen szárazzá váljanak miközben teljesen lecsökken a veszélyes baktériumok száma. Tiszta, higiénikus, kényelmes.

 

 

Alacsony vízfogyasztás

Ha Önnek is fontos a környezete akkor az Amica víztakaréskos megoldásait igazán szeretni fogja. Az alacsony vízfogyasztás ellenére kiváló hatékonyságú mosogatás garantált. Gazdaságos és környezetbarát működés egyben.

 

 

MaxiSpace

Az evőeszközökhöz és az apró étkészlethez nem kell többé lehajolnunk! A felsőrészen található külön rekesz javítja a mosogatógép helykihasználtságát is. Az alsó evőeszköz tartó nem vesz el többé helyet; így akár 14 edénykészletet is moshatunk! Minél előnyösebb a helykihasználtság, annál gazdaságosabb a mosogatás, és annál több a megtakarítás.

 

Rövid 20 perces

Ha vacsorára készülünk, csészéi és poharai porosan ültek egy szekrényben, akkor már nem kell hosszú mosogatóprogramot használni! Indítsa el a rövid programot, így minden pillanatok alatt friss és tiszta lesz. Takarítson meg időt és vizet.

 

 

Hangjelzés

A mosogatási ciklus végén kellemes hangjelzés jelzi a program lejártát.

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!